Lajšta‎ > ‎Novice‎ > ‎

Akcijska ponudba domačih zeliščnih čajev

objavljeno: 19. apr. 2010 13:06 avtor: Ivan Veliscek


Narava se že prebuja. Tu na Primorskem se lepo vidi kako češnje, ringloji in ostalo sadno drevje že lepo cvetijo. Trte že imajo majhne popke in vinarji že pripravljajo vinograd na letino, ki jih čaka. 

Prehod iz zime v pomlad je tudi čas, ko je treba zemljo tudi pripraviti na sajenje, saj je bila zima letos kar dolga. Zemljo prekopamo, da jo še zadnji mraz zrahlja, trato lahko prebodamo z vilami, da jo prezračimo. Če smo naklonjeni kolobarjenju lahko na podlagi lanskih zapiskov načrtujemo letošnji izgled vrta - s tem okolja ne obremenjujemo z dodatnimi umetnimi gnojili obenem pa privarčujemo in vzredimo ravno tako lepo, sočno in zdravo zelenjavo.

Če imate v lasti svoj majhen vrtiček imate na njem gotovo posejano kakšno zelišče, naj bo to materina dušica ali kamilica, koromač ali žajbelj, lovor, drobnjak ali pa meta in timijan. Zelišča pač spadajo na vsak vrt. Občutek poznate predvsem če si ne glede na vreme z navdušenjem obujete škornje in se zaženete med gredice ter medtem ko nabirate solato ali motovilec, zgrabite še vejico ali dve rožmarina s katero boste obogatili okus slastne pečenke ali zrezka.

Vendar zelišča lahko čez celo leto ohranimo sveža le tako, da jih posadimo v lončke, ki jih gojimo v domači kuhinji. Ostala zelišča moramo posušiti oziroma zamrzniti. 

Do 15. maja 2010 vam ponujam okusne zeliščne čaje po neverjetni akcijski ceni. Po ceni malega zavojčka vam ponujam ceno velikega! 
Na to ceno pa nudim še 5 % popust. Prav ste prebrali! Za samo 3,80 € vam ponujam velike, 40 gramske zavojčke domačih zeliščnih čajev. Izbirate lahko med meto, navadnim komarčkom, lipo, bezgom, koprivo, materino dušico in žajbljem. Zaradi dobrega odziva na akcijsko ponudbo mini zabojčkov, pa sem sklenil, da lahko samo vi vse do konca aprila poleg čaja naročite tudi zabojčke, katere še vedno nudim po ceni 3,30 € na komad.

Lep pozdrav in veliko sončnih dni!
Ivan