Lajšta‎ > ‎Novice‎ > ‎

Julijska akcija - Grabljice za nabiranje gozdnega jagodičevja

objavljeno: 23. jun. 2010 03:47 avtor: Ivan Veliscek   [ posodobil 29. feb. 2016 23:35 Matej Velišček ]
Smuk, smuk ... Poznate ta zvok?

Ste že večkrat odšli na sprehod v planine ali na bližnji hrib in v podrasti zagledali slastne borovnice, ki so se kar same ponujale, da jih naberete? Nato pa ste, še preden ste napolnili dno vedra, bili črni od nog do glave?  
 
Ponujam vam grabljice za nabiranje borovnic, ki so izdelane iz smrekovega lesa in imajo delovno površino več kot 10 cm! Grabljice tehtajo med 300 in 400 g, kar pomeni, da so sila lahke. Brez problema jih lahko spravite v vedro ali nahrbtnik. Z grabljicami lahko lažje osmukate grme borovnic, nato pa sadeže tudi hitreje očistite nečistoč. In to že med samim nabiranjem! Po uporabi grabljice operete, obrišete in pustite na vidnem mestu, da jih naslednjič zopet vzamete.
 
V akciji, ki bo trajala samo v mesecu JULIJU vam ob nakupu grabljic za nabiranje gozdnega jagodičevja podarim 20 gramski zavojček zeliščnega čaja, pri nakupu dveh grabljic pa velik, 40 gramski zavojček domačega zeliščnega čaja.
 
Pomislite, z grabljicami boste nabrali večjo količino borovnic hitreje, medtem pa boste okrogle modre sadeže lahko že sproti čistili. Doma jih nato samo še splaknete pod mrzlo vodo preden jih začnete zobati. Preprosto!
 
Vse, ki vas grabljice zanimajo vabim, da izpolnete obrazec, na podlagi katerega bom pripravil ekskluzivno ponudbo samo za vas.

S sončnimi pozdravi!
Ivan