Lajšta‎ > ‎Novice‎ > ‎

Leseni izdelki kot darilo - zakaj pa ne?

objavljeno: 22. apr. 2016 04:29 avtor: Ivan Veliscek

Kdaj pa kdaj se tudi sam znajdem v zagati kaj podariti ob določenem prazniku ali jubileju. Imam pa to srečo, da sem kar spreten z obdelovanjem lesa, leseni izdelki ki jih izdelujem pa so navdušili že veliko število kupcev – in njihovih obdarovancev. Zdelo se mi je smiselno, da zato tudi vam olajšam delo pri izbiri darila.

Lesena karjola kot darilo za mladoporočenca

Dekorativne lesene samokolnice

Lesena dekorativna samokolnica je narejena iz smrekovega lesa in je sestavljena iz lesenega kolesa, dveh držal in korita. Prvo sem izdelal za mojo ženo, ki je bila nad njo seveda navdušena. Večina kupcev, ki jo je kupila, jo je uporabila za dekoracijo svojega dvorišča, zelenice, domačega vrta ali celo za dekoracijo poslovnega prostora.

Seveda jo lahko podarite tudi za kakšno okroglo obletnico, predstavlja pa tudi zanimivo darilo za mladoporočenca, ki sta tik pred vselitvijo v svojo novo hišo. V bloku bi namreč samokolnica bolj kot ne natrpala (ponavadi) zelo majhen balkon (razen seveda atrija :) )

Unikatno leseno stojalo za buteljke – za ljubitelje vina

Leseno stojalo za buteljko

Leseno stojalo za buteljke je izdelano iz hrastovega lesa. Popolnoma vsako izmed stojal je ročno umerjeno za največkrat uporabljeno vinsko buteljko s 750 ml žlahtne kapljice.

Če ste pridelovalec vina in iščete novo poslovno darilo za vaše cenjene poslovne partnerje, stojalo lahko uporabite v prednovoletnem času kot poslovno darilo ali pa ga uporabite v namene izpostavljene promocije pri sodelovanju na kakšnem zelo obiskanem vinskem sejmu, katerih ni malo.

Če pa iščete primerno darilo za vašega prijatelja ali prijateljico, ki je vinski navdušenec ali dober poznavalec vin, bo leseno stojalo avtomatsko poskrbelo, da bo nagnjena vinska buteljka vedno imela zamašek navlažen, kar je bistvenega pomena pri »staranju« arhivskih vin. V hrastovo stojalo vstavljena buteljka lahko na stojalu preživi še leta in tako krasi vinsko vitrino ali domačo klet pri tem pa ni bojazni, da bi se vino v njej zaradi napačne lege pokvarilo, zaradi težišča pa bo ostala nagnjena, a mirna hkrati.

Lesen zabojček kot naravna embalaža vašega darila (lahko tudi v barvah)

Masivni leseni zaboji

Lesen zabojček je (tako kot samokolnica) izdelan iz smrekovega lesa. Sestavljen iz zlepljenih smrekovih letvic ter ojačan z jeklenimi žebljički predstavlja trdno in stabilno a hkrati lepo in naravno embalažo.

Ne glede na to, da ga lahko uporabite za več različnih namenov (kot zaboj za shranjevanje domačih pridelkov in igrač ali kot inovativno popestritev vašega poslovnega prostora ali trgovine) ga vedno več mojih kupcev uporablja kot embalažo, kjer svoje mesto dobijo domače marmelade, domače žganje, buteljke vina in celo suhomesnati izdelki, da zeliščnih čajev in mešanic sploh ne omenjam.

Vaši doma pripravljeni (ali kupljeni) izdelki bodo v naravni leseni embalaži delovali zelo prijetno in celotnemu darilu dodali vrednost.

Konec koncev lahko obdarovanec po prejetem darilu zabojček še vedno uporablja naprej, tako kot sam želi. Na ta način že ob nakupu zavestno poskrbite za to, da je darilna embalaža lahko tudi po obdarovanju še vedno uporabna in ne konča v domačem košu za smeti.


Če ste torej v dilemi katero darilo bo pravo za vašo priložnost me lahko pokličete na 041 422 833 ali pošljete elektronsko pošto na ivan.veliscek@gmail.com. Poskrbel bom, da bo vaše darilo iz lesa nekaj posebnega in unikatnega.


Comments