Lajšta‎ > ‎Novice‎ > ‎

Letos jih nasmejte!

objavljeno: 1. dec. 2010 12:02 avtor: Ivan Veliscek   [ posodobljeno 2. mar. 2011 02:05 ]

Presenetite svoje prijatelje in jim poleg buteljke dobrega vina podarite še nekaj izvirnega!

 

Vstopili smo v praznični mesec december in prav je, da že zdaj, če seveda še nismo, razmislimo o tem, s čim bomo obdarovali naše prijatelje, sodelavce, poslovne partnerje in seveda svoje sorodnike. Slovenci smo narod, ki, sodeč po raziskavah in tudi članku dr. Janeza Bogataja v novembrski izdaji Mojih financ, najraje podarja vinske buteljke. Seveda, saj smo vinorodna dežela s številnimi hrami, zidanicami in svetovno znanimi kletmi. Resda je dobra kapljica vselej primerna za obdarovanje, a zakaj ne bi bili letos malce drugačni, navihani ali, če hočete, hudomušni?

Predstavljam vam leseno vinsko stojalo, ki s pomočjo ravnovesja drži 750 ml buteljko 20 do 30 centimetrov nad spodnjo ravno podlago. Lahko si jo privoščite in vanjo postavite steklenico vašega najboljšega prijatelja ali vinarja. Seveda pa jo lahko kupite tudi za darilo. Mogoče jo nekomu podarite tik za tem, ko bo nekdo pred vami čestital in vročil nič kaj presenetljivo buteljko, čeprav drago. Gostitelja in družbo v kateri ste, boste nasmejali s svojim izvirnim darilom.


Popolnoma vsako leseno stojalo za buteljko je ročno izdelano iz slovenskega hrasta in je umerjeno za vinsko buteljko s prostornino 750 ml. Stojalo je dobavljivo v naravnem tonu, lahko je lakirano, lahko pa tudi starano.  Stojala so si med seboj različna saj vsako zase predstavlja unikatni izdelek. Vse kar potrebujete je le ravna podlaga in (še zaprta) 750 ml buteljka 

dobrega vina.
Ekskluzivna cena za paket treh (3) lesenih stojal za buteljko znaša kar 20 % manj 


in to ne glede na to ali naročite naravna, lakirana ali starana stojala. Izpolnite kratek 


vprašalnik za ponudbo!


 


Postanite zvezda na zabavi in s svojo izvirnostjo očarajte tudi druge!

 

Želim vam lepe praznike in brezskrbno decembrsko vzdušje!

 

    Ivan VeliščekButeljke na fotografiji so izdelek pridnih rok kmetije Belica iz Goriških Brd. Več o njih na www.belica.net in na www.marica.si.