Lajšta‎ > ‎Novice‎ > ‎

Masivni leseni zaboji - izkoristite 10 % popust v septembru in oktobru!

objavljeno: 15. sep. 2010 17:31 avtor: Ivan Veliscek   [ posodobljeno 1. dec. 2010 12:25 ]
Celotna Goriška Brda so že na nogah in traktorji z napolnjenimi prikolicami pridno tovorijo grozdje v klet. Trgatev se je že začela. Od češenj je ostal le še blag spomin. Jesen je praktično že tu.

To je tudi čas, ko svojo klet ali shrambo pripravimo na zimo. Večino orodja lahko že pospravimo, z že dozorelim sadjem in zelenjavo pa si lahko naredimo super ozimnico, katera nam bo še kako prav prišla pozimi. Marelice, breskve in slive so se skupaj s paradižniki, jajčevci in bučkami že skoraj poslovile, grozdje se že bohoti, kakiji in jabolka nas še čakajo, prav tako tudi krompir. Kako pa vse te stvari spravimo tako, da bo shramba, čeravno polna, še vedno izgledala urejena?

Preprost odgovor na to so masivni leseni zaboji. Izdelani iz smrekovih letvic, ki so med seboj pritrjene z žeblji in lepilom za les, predstavljajo čvrsto, obstojno in naravno embalažo. So ročno izdelani in izjemno trpežni. Lahko jih uporabljate na več načinov. Primerni so tako za prenašanje kot tudi za spravilo pridelkov, kot so npr. zelenjava, sadje kot tudi za pospravljanje manjšega orodja ali npr. praznih kozarčkov za vlaganje oziroma steklenic. Brez skrbi jih lahko postavite tudi enega vrh drugega.

Manjše zabojčke lahko uporabite tudi za dekoriranje domače mize, saj lahko vanje postavimo sadje, pecivo ali drugačne vrste dekoracijo za posebne priložnosti.

Samo v mesecu SEPTEMBRU in OKTOBRU lahko izkoristite priložnost in ob naročilu vsaj 5 enakih ali različnih zabojčkov prejmete kar 10% popust na izdelke!

Povpraševanje za masivne lesene zaboje lahko oddate takoj in si tako že sedaj zagotovite 10 % nižjo ceno.

Lep jesenski pozdrav
Ivan