Lajšta‎ > ‎Novice‎ > ‎

Lep pozdrav po dolgem času

objavljeno: 18. feb. 2016 07:53 avtor: Ivan Veliscek   [ posodobljeno 25. feb. 2016 05:50 ]

Pogled nazaj ...... za nove načrte naprej!

Ko sem se 7 let nazaj (spomnim se, da je bilo v začetku leta 2009) odločil, da bom začel izdelovati izdelke iz lesa, sem vedel, da uspeh ne bo prišel sam od sebe. Ampak, da se bo toliko stvari zgodilo ... to si pa res nisem mislil!

Z izdelovanjem lesenih zabojev nisem prenehal, prav tako ne z ostalimi lesenimi izdelki, kot so mreže za sušenje zelišč, okrasnimi samokolnicami in drugimi inovativnimi lesenimi izdelki. Žal, se je medtem slovenska zakonodaja spremenila in sem moral svojo dodatno ponudbo domačih zeliščnih čajev Beštja, ki so ravno tako kazali zametke uspehov, umakniti iz svojega nabora domačih izdelkov.

Je zato ponudba mojih izdelkov kaj manjša? Ravno nasprotno!


Slocally.com, Herbal Rooms, Travelstarter in doživljajski turizem

Zgodba se nadaljuje čeprav v drugačnih okvirjih. Hči Vesna je medtem s svojim podjetjem Slocally.com v prenovljenih sobah v prvem nadstropju družinske hiše v Plavah odprla Zeliščne sobe (oziroma Herbal Rooms, kot se jim reče v angleščini), kjer skozi domače doživetje lahko preizkusite, povonjate in okušate (prejšnja) zelišča Beštja v nekoliko drugačni obliki. Od tu se lahko odpravite na nova doživetja na Vipavsko, v Goriška Brda ali navzgor po Soški dolini, saj so zanimive turistične destinacije praktično na dlani. Pri tem je svojo idejo uspešno preizkusila tudi s kampanjo na platformi Kickstarter

Prestrukturiranje? Lahko bi temu tako rekli, vendar vem, da je hčerkina odločitev zato še toliko boljša in pomembna za promocijo lokalnih izdelkov in novih doživetij z lokalci!


 Hvala vam za zaupanje! Moji leseni izdelki so upravičili vaša pričakovanja!

Prav tako pa bi se vam rad zahvalil za vaše zanimanje za moje izdelke. V šestih letih delovanja sem od vas prejel več kot 550 povpraševanj za izdelke, izmed katerih so daleč najbolj priljubljeni masivni leseni zaboji.

371 povpraševanj za masivne lesene zaboje,

109 povpraševanj za grabljice za nabiranje gozdnega jagodičevja,

50 povpraševanj za lesene karjole ali dekorativne lesene samokolnice,

22 povpraševanj za lesena stojala za buteljke.

8 povpraševanj za lesene pladnje za pribor.

Verjamem, da bo v prihodnje skupno sodelovanje še boljše in uspešnejše. Prav zato pripravljam svojo predstavitev tudi na Facebooku. V kratkem!


Lep dan še naprej!

Ivan


Comments